Om webbplatsen

Innehåll

Webbplatsens huvudsakliga mål är att sprida kunskap om verksamheten inom Fossilfritt Sverige och Sveriges väg mot att uppnå målet om netto noll utsläpp av växthusgaser. Webbplatsen visar de initiativ som Fossilfritt Sverige driver och åtaganden som dess aktörer i form av företag, kommuner, regioner och organisationer genomför. Fossilfritt Sverige är en kommitté (M2016:05) som är tillsatt av regeringen och sorterar under Miljödepartementet.

Webbläsare och plattformar

Webbplatsen är utformad så att den ska stödja de vanligast förekommande webbläsarna (för dator, surfplatta och mobiltelefon), och är responsiv.

Använd alltid senaste version av de mest vanliga webbläsarna för bästa upplevelse. Däribland:

  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Google Chrome
  • Firefox

Webbplatsen använder verktyget WordPress för publicering och innehållshantering.

Integritetspolicy

Kakor

Den här webbplatsen använder kakor. Fossilfritt Sveriges webbplats använder kakor för att underlätta för besökare, för att föra statistik över antalet besökare och för att se vilka sidor som är besökta. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information som gör det möjligt att följa en användares surfande på en hemsida. Kakor kan inte skada din dator. Om du inte accepterar användandet av kakor på din dator kan du A) stänga av kakor i din webbläsares inställningar eller B) Anpassa dina inställningar nedan. Kom ihåg, att om du stänger av kakor kommer vissa webbsidor inte att kunna användas fullt ut.